اخبار و اعلانات

دریافت هزینۀ داوری و انتشار مقاله

بر اساس بخشنامه شماره 62815 /10 مورخ 1398/10/04 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و تصمیم کمیتۀ علمی فصلنامۀ غلمی- پژوهشی «فصلنامه زن و جامعه»، تمامی مقالات ارسالی به این نشریه ارسال، مشمول پرداخت بخشی از هزینه های داوری و در صورت پذیرش، مشمول هزینۀ انتشار مقاله می شوند. این هزینه به صورت دستی به حساب متمرکز درآمدهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت (از طریق بانک ملی) و یا از طریق درگاه پرداخت مالی دانشگاه قابل واریز است. هزینۀ داوری و انتشار مقاله مربوط است به تأمین بخشی از هزینه های فرآیند داوری، انتشار مقاله که بخشی از آن یعنی مبلغ 150000 هزار تومان ...

مطالعه بیشتر

همایش ملی رویکردهای نوین در برنامه ریزی و توسعه پایدار منطقه ای

همایش ملی «رویکردهای نوین در برنامه ریزی و توسعه پایدار منطقه ای» با مشارکت تعدادی از انجمن های علمی داخل کشور و نیز دانشگاه های آزاد اسلامی و دولتی در راستای توسعه هر چه بیشتر ارتباطات علمی بین پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار و به منظور بحث و تبادل اندیشه، آراء و نظرات اساتید و محققان برجسته کشور پیرامون مفاهیم «برنامه ریزی، توسعه پایدار و برنامه ریزی منطقه ای» آبان 1395 در واحد مرودشت برگزار می گردد. لذا از کلیه محققین، اساتید و دانشجویان محترم جهت ارسال مقاله دعوت به عمل می آید. با تشکر فراوان

مطالعه بیشتر